Chat pentru blog

chat online Romanesc Chat pentru blog : Vrei sa ai pe blog cel mai vizitat chat online gratuit ? Nu dureaza mai mult de un minut sa ai un chat pentru blogul tau, iar acest lucru va va garanta ca numarul vizitatorilor va creste considerabil. Cum sa faceti acest lucru ?

Creati o pagina pe blog cu titlul Chat Online apoi introduceti in html scriptul de mai jos si aveti pe blog o camera de chat cu fete si baieti din Romania.

Pentru platforma Blogger (blogspot):

<embed allowscriptaccess="sameDomain" flashvars="id=130073484&amp;rl=Romanian" name="chat" pluginspage="http://xat.com/update_flash.shtml" quality="high" src="http://www.xatech.com/web_gear/chat/chat.swf" type="application/x-shockwave-flash" align="middle" height="500" width="700">

Pentru Wordpress: (daca aveti un blog pe platforma wordpress puteti avea chatul myrochat la fel de usor) :

[gigya width="700" height="500" src="http://www.xatech.com/web_gear/chat/chat.swf" quality="high" flashvars="id=130073484&amp;rl=Romanian" align="middle" wmode="tranparent" allowScriptAccess="sameDomain" ]

Pentru a schimba dimensiunile chatului modificati ( height="500" pentru inaltime ) si ( width="700" pentru latime). Ex: (height="600" width="800")
Asta a fost tot, nu ne ramane decat sa va uram chat placut!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu