Febra electorala, un virus letal!

Totul a inceput intr-o dimineata racoroasa de toamna, cand m-am trezit dintr-un vis ciudat , si oarecum speriat de cele visate mi-am pus mana din istinct la frunte si am observat ca aveam febra si o puternica durere musculara. 
In acel moment pot spune ca am suferit un soc teribil pentru ca nu stiam ce mi se intampla, nu puteam sa imi revin din acel cosmar, pentru ca imi reaparea in fata ochilor de fiecare data cand tineam ochii deschisi. 
Parea de parca in acel moment se desfasura toata chestia aceea macabra. Cuprins de teama am luat telecomanda pentru ca se afla foarte aproape de mine si am incercat sa aprind televizorul insa acesta nu se aprindea, apoi am insistat mai mult, am apasat mai puternic pe butoane, mai puternic, si am reusit sa-l pornesc, dar ca o culme a ironiei nu era semnal ...
Am inceput sa injur sa scap oarecum de starea nervoasa care ma cuprinsese, asa ca am aprins lumina pentru ca era foarte putin luminata incaperea unde ma aflam.
Iar pentru ca imaginatia mea o luase razna sau nu mai eram eu in stare sa disting unde-i vis si unde-i realitate ... imi aduc aminte ca in vis eram obligat de un individ foarte fioros ce avea in mana dreapta buletinul meu, si eram obligat sa aleg intre cele mai importante valori sentimentale ale mele, trebuia sa pun stampila sa pot scapa...
Cu inima sfasiata am pus stampila si am votat! 
Acel moment avea sa imi schimbe viata, si avea sa ramana de neuitat.
Totusi din toate astea am tras o spaima sora cu moartea si am invatat un lucru ca trebuie sa votezi pentru a avea un viitor linistit penru ca promisiunea elctorala este rupta din rai , iar cu atatea promisiuni s-a rupt tot raiul si o sa cada dracu peste noi , si o sa traim in armonie cu cei de sus.
Indemn electoral:
"zi de zi si an de an batalia-i pe ciolan si cu atata carne o sa murim cu toti de foame"

4 comentarii:

  1. acest bacil care ti-a afectat sanatatea se numeste streptococus PSD,!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. sau strptococus PNL , PENTRU CA DACA ERA UDMR TREBUIA SA ITI SCRIU IN MAGHIARA, igen pisto!

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu am avut aceleasi simptome...:d!

    RăspundețiȘtergere