Chat Online

Chat Online - Chat Romanesc. Chat Online Romania, un chat online pentru romanii din intreaga lume. Serviciul Online de Chat este un star pe internet pentru ca puteti intalni prieteni sau parteneri pentru distractie, dragoste, dating si discutii. Va rugam sa respectati : REGULI SI OBLIGATII PE CHAT

Toate mesajele care vor aparea pe chat trebuiesc editate in limba romana. (obligatoriu) Este interzis sa editati mesaje in oricare alta limba. Pentru mesajele publicate care nu sunt in romana primiti kick (atentionare) la prima abatere, daca in continuare editati mesaje care nu sunt in limba romana primiti al doilea kick. Daca continuati editand mesaje in alta limba decat limba romana o primiti ban (parasiti chatul) timp de o ora - maxim 96 ore! Pentru a va alatura comunitatii noastre de chat online gratis va rugam sa schimbati numele "default" cu care intrati pe chat, cu unul care va caracterizeaza sau va face placere sa il detineti, altfel puteti fi obligat sa parasiti chatul.

  • Nu injurati, nu folositi cuvinte obscene, nu faceti reclama, nu scrieti mesaje consecutive si nu va luati de alti membrii, moderatori.

  • Nu lansati discutii despre sex, porno sau cu caraceter rasist si alte subiecte deplasate.
  • Nu va puneti nume folosind cuvinte obscene sau nume false ale altor membri sau moderatori.
  • Nu publicati linkuri pe Main (prima pagina a chatului) sau pe privat.
  • Nu folositi emoticoane excesiv.
Pentru a devenii moderator trebuie sa: Sa cunoasteti foarte bine regulamentul acestui chat, sa aveti un comportament demn de aceasta functie. Membrii care viziteaza zilnic chat-ul au sansa de a ajunge moderatori daca dovedesc ca au o relatie amiabila cu ceilalti participanti la discutii sau ai utilizatorilor serviciilor noastre. Puteti devenii foarte repede moderator daca la invitatia dumneavoastra vin la discutii pe chat prietenii cunoscuti sau persoane carora le-ati sugerat chatul nostru si sunteti recomandati de catre ownerii de pe chat si moderatori. Certurile dintre moderatori sau moderatori si owneri se pedepsesc prin aducerea ambilor la gradul de membrii. Daca ati citit "Reguli si Obligatii pe Chat Gratis" si sunteti de acord cu cele mentionate mai sus, puteti folosi serviciile noastre gratuite fara nici un fel de restrictii. Daca nu sunteti de acord cu aceste reguli si obligatii va rugam sa nu folositi in nici un fel serviciile si continutul acestui chat. Orice incalcare a acestor reguli si obligatiuni o puteti semnala administratorilor acestui blog, owner-ilor de pe chat sau puteti lasa comentarii cu problemele sau neplacerile de care ati avut parte. Va multumim pentru intelegere!