Bani pe Net

Despre bani pe net si cum sa faci bani pe net ? Foarte multa lume cauta sa faca bani pe net si variantele de a face bani pe net binenteles ca se gasesc, o multime de variante fara prea multe investitii sau chiar cu investitie zero si fara prea mult efort.

Un lucru este sigur: Solutia rapida de a face bani pe net si sa obtii profituri foarte mari intr-un timp foarte scurt nu exista! Daca lucrurile ar sta asa de simplu, va puteti da seama ca toti am fi "milionari de weekend".

Vanzatorii de iluzii care iti dezvaluie pentru cativa banuti "ghidul pentru a deveni campion pe piata bursiera", sau "cel mai simplu mod in care esti platit pentru vizitarea unor reclame timp de 30 secunde" si exemplele pot continua cu metode de a face bani pe net fara sa freci lampa fermecata a lui Aladin sau sa pescuiesti pestisorul de aur. De fapt acesti vanzatori de iluzii sunt niste escroci, care ne fac sa credem ca exista formula secreta de a face bani pe net si care ne va indeplini visele!

Cum sa faci bani usor ?

Cred ca nu exista coltisor pe internet in care sa nu gasesti informatii pentru a face bani pe net, sau cu texte de genul  "Daca vreti sa faceti bani pe net si va veti tine de treaba, rezultatele vor aparea!"

Sa fim seriosi toti vrem bani, bani pe net, bani pe hartie, bani pe card, bani pe bani, etc.

Am scris in google: "metode de a face bani" si am gasit o lista cu cele mai mai cunoscute 10 metode de a face bani pe net si anume :

  1. Bani pe net cu ADSENSE
  2. Bani pe net cu  ADULT WEBMASTER EMPIRE
  3. Bani pe netcu LINKWORTH
  4. Bani pe net  cu RECLAMA IN REGIM PRIVAT
  5. Bani pe net cu BLOGMONEY
  6. Bani pe net  cu AMAZON ASSOCIATES
  7. Bani pe net cu COMMISSION JUNCTION
  8. Bani pe net cu CLICKBANK
  9. Bani pe net cu ADBRITE
  10.  Bani pe net cu COOZILA
Sincer cea mai interesanta metoda este Google Adsense ... dar trebuie sa cititi foarte bine conditiile de utilizare ale acestui serviciu, ca foarte multi se plang ca le-a fost inchis contul de adsense, in rest daca dumneavoastra folositi vreunul din serviciile de mai sus mentionate si au dat si rezultatele, nu pot decat sa va felicit! Momentan testez putin mai jos serviciul oferit de COOZILA, asa de curiozitate si promit ca vin cu informatii daca ar renta un pic!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu