Romanii E Talentosi

Sursa Chatul Myrochat : Romanii E Talentosi maine la ora cutare sa veniti la preselectie! Emisiunea Romanii E Talentosi pregateste de un nou sezon la Pro Tv, in perioada 20 august-26 septembrie si va strabate tara in lung si in lat in cautarea acelor romani care au ceva de spus si de aratat tuturor romanilor care nu au nimic de spus si nu are talente!
Romanii E Talentosi
Emisiunea se anunta a fi una frumoasa dar nu prea, fetele o sa fie calde ca berea la tap, sau ca tuica la toi. 
Daca va considerati ca aveti un talent ascuns si nu a ras nimeni de voi pana acum, va rugam sa va inscrieti la emisiunea Din Dragoste cu Mircea Radu ... PARDON, la Emisiunea Romanii E Talentosi si nu vrea sa munceste, pentru ca prostia conduce Romania!
Pentru relatii cu clienti va rugam sunati la poarta, daca nu raspunde nimeni inseamna ca suntem plecati sa strangem fonduri caritabile cu sorcova prin sat, pentru romanii care nu are talente!

Cuvinte Cheie : Romanii e talentosi, Romanii nu fura, Romanii nu ciordeste, Romanii nu ia fara sa intrebe, Romanii stie tot, Romanii e destepti, Romanii sunt drepti si cinstiti si cinstiti, Romanii are valoare, Romanii le place munca, Romanii e ... Etc, Romanii are talente care tinde spre infinit, dar ce spre infinit, dublu.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu