Oferta de promovare a Chatului Xat

chat online Romanesc  
Oferta de promovare a Chatului Xat pe Myrochat : Ai un Chat Xat si vrei sa fie promovat pe Myrochat?
Nu va irositi banii pe servicii de publicitate costisitoare, sau va rog sa faceti acest lucru, daca consideratii ca publicitatea se poate fece numai cu cheltuieli mari.
Eu in schimb le ofer tuturor celor care au un chat xat, o alta metoda prin care sa obtina cat mai multi vizitatori, fara sa cheltuiasca vreun banut.
Ofer spatiu gratuit pentru cei care au chaturi xat si nu cer nimic in schimb! Deja incepe sa devina suspect de interesant acest lucru, nu?

promoveaza-ti chatul xat gratuit

Ei bine va spun ca nu este nimic suspect in acest lucru, pentru ca vreau sa ofer o mana de ajutor unor persoane care imi cer acest lucru.

Evident sunt cateva conditii care trebuiesc indeplinite pentru a fi acceptate :
1. Sa fie un chat xat!
2. Sa imi descrieti in cateva cuvinte profilul chatului dumneavoastra si linkul ca sa il pot gasi!

Va multumesc si sper sa va fiu de ajutor!

7 comentarii:

 1. Doar aici Muzica Distractie pe Radio Mixt 2000 http://xat.com/radiomixt2000 sau http://radiomixt2000.blogspot.ro/ Enjoy Asculta si spunele si Altora.

  RăspundețiȘtergere
 2. http://xats.allhitsfm.ro/photo/radiostar2015/

  RăspundețiȘtergere
 3. http://xat.com/RadioVibeFmRomania

  RăspundețiȘtergere
 4. http://xat.com/RADIO_FREESTYLE_LIVE Oriunde, Oricand FREESTYLE! Tine Ritmul cu noi,ramai cu noi si savureaza magia FREESTYLE

  RăspundețiȘtergere
 5. INTRA SI TU ACUM PE CHAT PE http://xat.com/www_ne_distram_pe_net_ro STAI SI TU MAI MULT PE CHAT ALATURI DE NOI e un chat fain cu muzica buna

  RăspundețiȘtergere